En iyi minecraft online kaynak sitesi ile minecraft oyununa ait ipuçlarını ve teknikleri öğreneceksiniz.

Minecraft Filmi Geliyor!

Tarih 08:12 0 yorum
Online oyunlar arasında oldukça sağlam bir yer edinen minecraft oyunu kısa süre içerisinde film olarak karşımıza çıkacak söylentileri dedikoduları geçerek resmiyet kazanmak üzere! Warner Bros tarafından yapılması planlanan film fikri henüz başlangıç aşamasında...

İlk olarak Kickstarter ile film görüşmelerine başlayan Markus Persson anlaşma sağlanmayınca Warner Bross ile görüşmeye başladı. Dünyada ünlü firma olan Warner Bross film fikrine oldukça olumlu bakmaktadır. Henüz fikir aşamasında olan film hakkında detaylı bir bilgi almıyor. Oyunları ve senaryoyu gerekli anlaşma sağlandıktan sonraki süreçte göreceğiz. Filmin yaratıcı ekibe ve senaryoya sahip olması oyuncuları sevindirecek ve minecraft oyununun daha fazla kişiye hitap etmesini sağlayarak reklamını yapacaktır.

Yazılım uzmanı Markus Persson tarafından kurulan minecraft kısa sürede bütün dünyayı kasıp kavurdu. Adete bağımlıları olan minecraft oyununa Türkiye de oldukça büyük bir ilgi bulunuyor. Kendi dünyanızı oluşturabileceğiniz minecraft oyunu insanı içine çeken bir yapıda sahiptir!
Minecraft Filmi Geliyor!
Minecraft Filmi Geliyor! Tarih 08:12 Etiketler: . 0 yorum
Yorum yok Yorum Ekle
Cancel Reply
GetID
Powered by Blogger